Kérdése van? Hívjon minket! +36705475555

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36705475555

Blog

5 ok, hogy miért tedd félre a telefont!
05
Nov

A XXI. században az a furcsa, ha valakinek nincs telefonja. És ha van, még bizarrabb az, ha nem használja. Ma Magyarországon kb. 6 millió embernek van okos mobiltelefonja, ami a telefonáláson túl számtalan egyéb funkcióval szolgál. Így nem csoda, ha ebből az embertömegből 29 százalék tartja magát telefonfüggőnek, és többségük egy órát sem bír ki a mobilja ellenőrzése nélkül, sőt 38 százalékuk egy óra leforgása alatt akár többször is, akár 10 percenként, vagy még gyakrabban ránéz a telefonjára. * Íme még néhány ok, amiért érdemes a telefont néha (gyakran) félretenni.

Összehajtható telefon - siker vagy bukás?
29
Okt

Az első összehajtható telefonok az 1990-es években jelentek meg. Emlékszel még? A Samsung 2019-ben úgy döntött, hogy leporolja ezt az ötletet és egy új, még modernebb köntösbe öltözteti összehajtható telefonját. Ekkor jelent meg a Galaxy Fold.

Míg a 90-es évek verziójában a műanyag hajlott egy pánt mentén, ennek a XXI. századi találmánynak már a képernyője tud összecsukódni. Hihetetlen, mi?

6 új Androidos app
22
Okt

 App másnéven applikáció, azaz egy olyan alkalmazás, ami egy okostelefonra letölthető program. Megszámlálhatatlan mennyiségű applikáció lát napvilágot évről évre, sőt hónapról hónapra. Nehéz megítélni melyiket érdemes letölteni telefonunkra, melyikkel érdemes foglalkozni. Bemutatunk 6 applikációt, ami említésre méltó, és ami most látta meg a napvilágot 2021 júniusban.

Milyen mobiltelefonok  várhatóak 2022-ben?
08
Okt

A 2021-es év jól indult, legalábbis ami a telefonpiacot illeti: megjelent a Samsung Galaxy S21, a Samsung Galaxy S21 Plus és a Samsung Galaxy S21 Ultra, (három olyan telefon, amelyek nagy valószínűséggel az év legjobb és legnépszerűbb készülékei közé tartoznak), bemutatkozott továbbá a lenyűgöző Xiaomi Mi 11 termékcsalád is.

 

De vajon mit tartogat számunkra 2022? Milyen telefonok várhatóak jövőre? Lássuk!